Heusinkveldveld Farms – Jeroen Heusinkveld

Adres Twenteroute 5a
Postcode 7055 BD
Plaats Heelweg
Land Nederland
Website www.heusinkveldfarms.com

Specialist en partner in opfoksector

Kwaliteit, deskundigheid, ervaring, professioneel en betrouwbaar zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Met deze aspecten hebben wij laten zien al jarenlang kwaliteit te kunnen garanderen en een goede partner te zijn in de opfoksector.

Dit zijn wij
Pluimveehouderij Heusinkveld is gespecialiseerd in de opfok van generaties ouder- en grootouderdieren van vleesrassen. Door de jaren heen hebben wij laten zien een hoge kwaliteit opfokdieren te kunnen afleveren. Dieren waar de vermeerderaars wat mee kunnen.

Door onze bedrijfsvoering en bedrijfsindeling zijn wij flexibel in opzet voor eventueel meerdere koppels dieren. Door de combinatie van professionaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en een schat aan ervaring maken wij de opfok tot een ‘vak apart’.

Het bedrijf
Het huidig opfokbedrijf is onder te verdelen in zes stallen. Drie stallen zijn uitgerust met sleepketting voersystemen, ronddrinkers en nippels drinkwatersysteem en mechanische nokventilatie. De overige drie stallen zijn uitgerust met voerpannen voersysteem (fidimat), ronddrinkers en nippels drinkwatersysteem en computergestuurde ventilatie op onderdruk. Hieronder volgt een overzicht van voer-, drink- en ventilatiesystemen.

 

Stalinrichting  
Voersysteem Sleepketting en voerpannen
Hoofd drinksysteem Ronddrinkers
Aanvullend drinksysteem Nippels
Springsysteem Springplateaus met  (nippels/waterbakken) erboven
Lichtsysteem Hangende HF TL Buizen (Dimbaar)
Ventilatie systeem Nokventilatie
Luchtinlaat Ventielen en Lengtekleppen
Verwarming Plaatselijke verwarming met gaskappen
Weegsysteem Handmatig